Kaos

Nu har det varit kaos ett tag med flytt och uppackning av lägenheten. Så därför det har varit så otroligt tyst här. Det kommer bli ändring på det efter helgen, det lovar jag! Just nu är jag på väg till Linköping över helgen för en stoooor studentfest imorgon. Kommer bli awesome!

Tre bilder

 
Tre instabilder från igår. Var på Platens och dansade massor och drack öl. Det var fint!
 
 
 
 

En endaste vecka!!

Alltså en ynka liten vecka kvar tills vi flyttar!! Helt sjukt ju! Åå kommer bli så bra verkligen!

Watch!

Klocka - Gina Tricot
 
Köte en helt fantastisk klocka igår! Har velat ha en klocka väldigt länge, men ändrat mig ungefär 100 gånger om vilken modell jag velat ha. Men så igår var jag och min kompis Anna en sväng på stan, och så bara hängde den där och jag kände direkt att ja it was meant to be liksom! Så är verkligen supernöjd och känner att det kommer bli en perfekt accessoar i höst!
 

Baka baka liten kaka

 
Var ute på en prommenad på förmiddagen och passade på att köpa några nya kokböcker då jag hade ett presentkort på Akademibokhandeln. Åå är verkligen så sugen på att börja baka och laga mat igen! Hur gott är det inte med hembakat bröd? Men snart så har vi ett riktigt kök igen och oj vad jag ska vara huslig då! 
 

Stockholmstripp!

 
Åkte till Stockholm igår för att tatuera mig, vann en tävling på instagram tidigare i våras som Beyond retro höll i, där priset var en tatuering på Stockholm classic tattoo. Så innan min tatueringstid som var klockan 12, så passade jag på att flanera runt lite som en annan turist. Åt sedan lite frukost på Espresso House innan jag begav mig mot söder. Har ändå rätt bra koll på Stockholm, så det skulle inte vara några problem att hitta dit. Men såklart så gick jag fel x antal gånger innan jag kom fram, lite sen och svettig. Men tatueringen blev mycket bra och jag blev väldigt nöjd! Så kul att vinna en sån tävling! Och jag har velat ha ett skepp länge, så det var perfekt!
 
 
Här är den! Superfin tycker jag att den blev! Den sitter på underarmen, och det en bra placering, då jag har både ankare och en sailorpinuppa på samma arm. Nu är den ju inte läkt, så den kommer bli mycket klarare och färgerna kommer komma fram mycket bättre när den läkt!
Tycker ni den blev bra?
 
Mötte sedan upp Danni när hon slutade jobbet och vi gick först en sväng på stan innan vi satte oss på Monks och drack några öl och åt en supergod snacktallrik och bara pratade om allt och inget.
 
 
 
Verkligen välbehövligt och supermysigt! Absolut en av de bästa dagarna på länge. Saknar henne så mycket nu när vi inte bor i samma stad längre. Och nu i höst kommer vi bo ännu längre ifrån varandra. Usch, så tråkigt, men tur att det finns flyg så att det kommer gå snabbt att hälsa på varandra! Men en superfin dag verkligen! Nej nu måste jag ta tag i lite saker innan jag ska iväg till jobbet!

Nationernas Hus

 
Bild från igår då vi var på Nationernas Hus och drack några öl. Det var himla trevligt och kul att vara hela gänget från jobbet plus dom här två finingarna! 
 
 

Nya hörlurar!

 
Baby kom hem med nya hörlurar till mig igår! Har velat ha ett par vita länge nu, så blev verkligen superglad! Inte bara assnygga utan riktigt bra ljud också! Kommer känna mig superfab och cool nu! Plus att vi kommer matcha fint då han köpte ett par gröna till sig själv också :)

Friday!

 
Har känt mig så glad idag och haft en sån där skön och vettig ledig dag idag! Har fått massor med tråkiga saker gjorda inför flytten, så som hemförsäkring och adressändring och sånt. Tar sån tid, men ja det måste ju bara göras! Så skönt att det är klart iaf! Nu är det mesta inför flytten till Helsingborg klart. Så himla spännande det känns! Att liksom flytta till en ny stad och börja ett nytt liv där. Och bara det att jag och Anton ska flytta ihop känns så himla bra, spännande och mysigt! Har också hunnit att vara en sväng på stan, mötte upp Anton när han slutat för en kaffe, och hann även inhandla en klänning på rean. 
Ikväll blir det öl på stan med jobbkompisarna! Sista dagen för Therese imorgon, så ett litet sista get together innan hon åker kändes som att det var på sin plats!
Ha en fin fredag nu, det ska iaf jag fortsätta med!
 
 
 

Daylights

Blogg och sådär nu då! Känns faktiskt väldigt roligt! Här kommer jag skriva om saker som jag tycker om och saker som jag inte tycker om, men mest saker jag tycker om! Jag kommer dela med mig bilder och texter från min vardag samt inspiration, kläder, mat och kärlek. Som en dagbok liksom som ni får ta del av! Tror det blir fint! Så häng med vetja!
Puss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0